LI-62B01EBEECF13 LI-62B01EBEECF13
top of page

over stratergy

Stratergy richt zich op het geven van onafhankelijk advies over het ontwikkelen, financieren en exploiteren van duurzame-energie-projecten.

Stratergy is het adviesbureau van Jan Willem Zwang. Jan Willem werkt samen met een netwerk aan ervaren energieconsultants. Samen geven zij invulling aan het versnellen van de energietransitie.

Jan Willem is een ervaren ondernemer die meer dan twintig jaar actief is in de energiemarkt. Jan Willem heeft als interimmer en consultant in verschillende rollen voor diverse energie- en afvalbedrijven gewerkt voordat hij in 2010 Greenspread oprichtte. 

Met Greenspread focuste Jan Willem zich enkel op het ontwikkelen en exploiteren van duurzame-energie-projecten en daar adviseerde hij ook over. In 2011 heeft Jan Willem Stichting Greencrowd opgericht. Greencrowd is een crowdfundingplatform dat alleen duurzame-energie-projecten financiert en onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Als oprichter en, inmiddels voormalig, bestuurder is Jan Willem door de AFM ook getoetst op bekwaamheid en betrouwbaarheid. Begin 2020 heeft Jan Willem zijn aandelen verkocht aan een private-equity-bedrijf en is al snel daarna met een sabbatical gegaan. Tijdens zijn sabbatical heeft Jan Willem twee strategiestudies gedaan, één aan de Universiteit van Amsterdam en één aan INSEAD.

 

Inmiddels is Jan Willem met Stratergy weer actief als consultant en geeft hij zowel gevraagd als ongevraagd advies.

JW.jpg

CONTACT

Dank u voor uw bericht!

bottom of page